Over Ons

AMS Multiservice is een altijd veranderend bedrijf, dat als nevenbranche van een uitzendbureau ontstaan is. Onze klanten hebben behoefte meer betrokkenheid dan alleen maar “handjes leveren”, zoals gebruikelijk is bij andere uitzendbureaus. Onze missie is het gelukkig maken van mensen door hen te helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Om dit te verwerkelijken zorgen wij ervoor dat onze cliënten van begin tot eind ondersteuning krijgen.
Daarnaast helpen wij bedrijven om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen. Uw bedrijf staat bij ons centraal! Wij willen uw bedrijf leren kennen, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.
AMS Multiservice heeft een select team en werkt vanuit één vestiging in Amsterdam. Daarom onderscheiden wij ons van andere uitzendbureaus. Onze korte communicatielijnen en concentratie van activiteiten zorgen voor een snelle, flexibele en efficiënte dienstverlening. Wij leveren altijd de hulpkrachten die goed bij uw bedrijf passen.